15 října 2014

Jak jsem taky podlehla.... a pak málem nablinkala do květináče

Nebudu chodit okolo horké kaše. Walden Farms. Znáte? Určitě znáte. A jestli Vám tyhle dvě slova nic neříkají, tak následující popis určitě bude.
Dokázali jste si někdy představit smetanovou krémovou omáčku či majonézu, ale bez kalorií? Nebo řekneme se 4 kaloriemi na porci, což je mimochodem mnohem méně než např. porce mrkve. Výrobky Walden Farms jsou téměř bez kalorií (cca 4 kalorie na porci), jsou bez tuku, cukru a lepku. Jsou vhodné pro diabetiky, vegetariány, vegany a jsou i košer. Naprosto úžasné, že? [ofiko popis ze stránek lovefood.cz]
Tak znova, naprosto úžasné, že?
Nebo ne?

Ale všechny víme, že skutečným snem každé ženy je žrát jíst a nepřibrat ani gram (a zhubnout bychom po tom taky mohly, ne že ne). Takže koho by takový karamelový či čokoládový sirup (majonéza, barbecue omáčka, caesar dressing.....) bez kalorií nezlákal? Nebo spíš kterou....
Kolik žen, blogerek, fitnessaček, úplně obyčejných žen znáte, které byly zprvu skeptické a nakonec podlehly onomu spojení "bez kalorií"? Já bych je na prstech rukou (a nohou) nespočítala.
Měli jste někdy arašídové máslo? Pokud ano, jistě jste ho neměli jednou.... Milujete arašídové máslo? Chodíte ho uždibovat po lžících naběračkách sklenicích lžičkách? A už Vás štve, jak to leze do peněz a jak jsou Vám těsný kalhoty, protože denně sníte plantáž buráků? Mám pro Vás velice jednoduché řešení. A navíc je bez kalorií!
Kupte si arašídové máslo od Walden Farms.
Ale víte co? Nechci nikoho urážet, takže si prostě nedovolím urážet ani arašídové máslo. To zkrátka nejde. Ty arašídy rostly proto, aby se staly jedinečnou surovinou pro hladké potěšení, co se skrývá v našich (ne dlouho plných) sklenicích. Arašídové máslo je arašídové máslo. A já nemůžu řídkou kaši nahnědlé barvy se silně chemickým zápachem a stejně chemickou chutí nazývat arašídovým máslem! Nejde to. Protože pak už bych si mohla doma vyrobit arašídové máslo roztavením plastu. A já si plast lžičkou nabírat nechci. Ani prstem. To budu radši olizovat jen kovovou lžičku. Hodiny. A budu se u toho tvářit spokojeně. Rozhodně spokojeněji než u arašídové másla od Walden Farms.

Pokud se chcete zbavit závislosti na arašídovém másle, kupte si to od Walden Farms. Pokud si chcete v životě dopřávat malé radosti, k nimž u Vás patří i nějaké to množství peanut butter, prosím, nekupujte si jej od Walden Farms. Pokud jste jako malí ujížděli na konzumaci voskovek a olizování stavebnice, pak je pro Vás arašídové máslo od Walden Farms to pravé.

Ochutnali jste jiný výrobek od firmy Walden Farms? Jaký byl? Co třeba čokoládový, karamelový a jahodový sirup? Slyšela jsem, že nejsou zase tak špatné.. A co vy a arašídové máslo, máte stejnou zkušenost jako já?

PS: Marshmallow dip si taky nekupujte!
PPS: Teda klidně si ho kupte, pokud Vám zrovna došel tmel do spár a máte tolik peněz, že nevíte co s nima.

Vaše málem poblinkaná Eva

2 komentáře:

  1. Tak díky za dárek. Byl skoro tak dobrej, jako tabasco...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mě paměť nešálí, vyměnila jsi toto skvělé arašídové...hmotu za něco jiného. A dotyčnému chutnala. Lidi jsou divní :D

      Vymazat